Wie zijn wij?

Wij zijn iTeep

Opgegroeid in een digitaal tijdperk fascineerde de mogelijkheden van het internet ons al op jonge leeftijd. Wij ontdekte dat het internet een wereld vol data is dat ingezet kan worden om ondernemingen te laten groeien. 

Digitale liefhebbers

Elke moderne onderneming maakt gebruik van het internet. Hierdoor is de concurrentie hoog en kan het lastig zijn om vindbaar te worden. Wij krijgen er energie van om jouw online doelen werkelijkheid te maken en te zorgen dat klanten jou kunnen vinden.

De gezichten achter ons succes

Alexander Hadziantoniou

Online marketeer
& webbouwer

Niels
Kooiman

Adviseur

Ineke
de Groen

Design & communicatie

Amber van Rijnberk

Social media expert

Hier staan wij voor

Wij houden van uitdaging

Wij omarmen uitdagingen en gaan ze niet uit de weg. Het internet heeft eindeloze mogelijkheden die we inzetten om jouw uitdaging op te lossen.

Wij nemen het stap voor stap

Elke stap brengt je dichter bij je doel. Met hard werk en toewijding behalen we samen de online doelen die jij voor ogen hebt.

Wij willen ontdekken

Het internet staat niet stil en veranderd snel. Het fascineert ons om te blijven ontdekken hoe we hier het beste mee om kunnen gaan om zo de mooiste resultaten te halen.

Wij houden het simpel

Elke ondernemer wilt zich bezig houden met zijn eigen expertise. Dat begrijpen wij, daarom houden we het simpel voor je.  Wij bieden duidelijke rapporten en adviezen die iedereen kan begrijpen.