Website laten maken?

Wij leveren je website snel, professioneel en goed werkend. Hierbij houden we rekening met de functionaliteit van de website, maar ook zorgen we ervoor dat je op de lange termijn goed gevonden wordt door middel van een strategisch SEO plan en een gefundeerd zoekwoorden onderzoek.

Voordelen van een goede website

Website op maat laten maken

Het kan zijn dat je speciale wensen hebt die je graag wilt terugzien in je website. Door goed door te nemen wat je wilt en wat er mogelijk is kunnen we je website geheel op maat maken precies zoals jij het wilt.

Waarom door ons een website laten maken?

Een simpele site online zetten is niet zo lastig. Het is de kunst om de juiste functionaliteiten te combineren met een waanzinnig design, dit is namelijk waar het échte succes ontstaat. Door onze jarenlange ervaring in marketing en design snappen wij precies hoe dat moet!

Voor wie maken wij websites?

Onze focus ligt voornamelijk op MKB-bedrijven, ondernemers en ZZP’ers. Val je net buiten deze doelgroep? Laten we dan eens praten om te kijken wat er mogelijk is.

Welk CMS gebruiken wij?

Wij maken gebruik van het prijswinnende CMS WordPress. Dit systeem is namelijk niet te ingewikkeld en zeer gebruiksvriendelijk. Wil je graag je eigen website bijhouden? Met WordPress en onze instructies is dit goed te doen. Uiteraard willen we je ook helpen zodat jouw bedrijf kan blijven groeien.

Hoelang duurt het voordat mijn site live is?

Wij leveren websites professioneel en snel. Afhankelijk van hoe druk onze agenda is kunnen wij jouw website binnen een aantal dagen leveren. 

Werkt mijn website ook goed op mobiel?

Steeds meer mensen, en dus ook jouw potentiële klanten, bezoeken websites via hun telefoon. Daarom zorgen wij er altijd voor dat jouw website geoptimaliseerd is voor tablets en telefoons. Zo krijgen jouw klanten de beste ervaring en werkt jouw website het beste.

We ontmoeten je graag zodat we het beste kunnen samenwerken

Om echt goed van hulp te zijn is het belangrijk dat je weet met wie je werkt. Daarom plannen wij graag een ontmoeting voordat we aan de slag gaan om jou en je onderneming te leren kennen, zo kunnen wij samen het beste resultaat behalen.