Onze diensten

Laat je inspireren!

Onze diensten bestaan uit een breed scala aan mogelijkheden voor uw online succes. Hieronder staan de mogelijkheden weergegeven; hierin hebben we de keuze gemaakt voor de diensten die het grootste verschil maken voor bedrijven. Wij gaan voor zoveel mogelijk bereik zonder dat dit heel veel geld kost of er weinig uitgehaald wordt. Veel baten en weinig kosten!

Een stap-voor-stap stappenplan naar succes

iTeep online marketing

Wij houden van inspirerende organisaties die online willen groeien.

Google ads (SEA)

Google Ads (voorheen Google adwords) brengt vraag en aanbod op het juiste moment bij elkaar.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO wordt ingezet om hoger te scoren in de zoekmachine Google. Wil jij ook gevonden worden?

Zoekwoorden onderzoek

Elke klant is en zoekt anders. Ontdek waar je mogelijkheden liggen en leer het zoekgedrag van je doelgroep kennen.

Website laten bouwen

Een goed werkende website is hét online visitekaartje van jouw onderneming.

Social media adverteren

Facebook adverteren

Via datagerichte campagnes is het mogelijk om superspecifiek te adverteren op levensfase, interesses en locatie.

Instagram adverteren

Jouw jongere doelgroep kan je bereiken met Instagram adverteren door de juiste campagnes in te zetten.

Stijg naar de top

Meer verkopen

Elke onderneming heeft er baat bij een sterke online positie te hebben. Door online marketing op de juiste manier in te zetten wordt het mogelijk om meer verkopen te genereren en te stijgen naar de top.

Reken op ons

Positieve resultaten

Positieve resultaten behalen staat bij ons hoog in het vaandel, voor zowel ons als voor jou. Dat is waar wij energie van krijgen en wat ons inspireert. Wij hopen dat we ook jou kunnen inspireren.

werk met een glimlach

Tevreden klanten

Elke klant is anders. Wij vinden het belangrijk om de klant echt te begrijpen. Daarom willen we je eerst spreken, zodat we je echt goed kunnen helpen. Ons doel is om van je werk een plezier te maken.

We have great answers

Challenge us!

Het is vaak beter om je als bedrijf te richten op een of twee verschillende platformen waar je je volledig op kan focussen in plaats van het inzetten van meer dan twee kanalen. Wij kijken samen met jou naar je wensen en je doelgroep. Aan de hand daarvan bepalen we de beste keuze voor jouw wensen. 

Zeker! een goede SEO score is van verschillende factoren afhankelijk. Goede content is hier één van. Door kwalitatieve content met de juiste zoekwoorden op de website te hebben blijven mensen langer op de website en is de kans op conversie groter.

De strategie van een website is afhankelijk van het doel. Als het doel is om snel resultaten te halen dan is adverteren een uitstekende optie. Wij helpen je hier graag mee aan de hand van een analyse.

Wat gaaf, een nieuwe onderneming. Het opzetten van een online strategie kan lastig zijn als je niet weet waar je moet beginnen. Bedenk wat je doelen zijn, wie je doelgroep is en formuleer een strategie die bij jou past. 

Wij lossen problemen graag samen met je op. Neem vrijblijvend contact met ons zodat we de mogelijkheden met je kunnen doornemen.

We streven er naar onze klanten online succesvol te maken

Sluit Menu
×